måndag 4 augusti 2014

SKK Triple International Dogshow i Jönköping den 3/8-14

Så var det då dags för Mitchis sista stora valputställning, på nästa går hon i juniorklass. Var så spänd och förväntansfull, vi var tidigt in i ringen som nr 7 då vi fått domarändring på shibarvalparna. Fick idag trevligt sällskap av Elisabeth och Calle från Novens i väntan utanför ringen. Vädret  drog snabbt ihop sig till riktigt märka och hotfulla åskmoln och när vi var inne i ringen började det blåsa ordentligt och molnbarriären kom närmre oss med stormsteg:)

Så ny domare var Guido Schäfer, Tyskland, trevlig och riktigt rolig, skojade om vädret i ringen.

Han fattade sig kort efter enskild bedömning om att han gillade Mitchi bäst, då hon var mest utvecklad, bäst färg och urajiro som han ville ha det samt att hennes rörelser var bäst! Vilket underbart sätt att få avsluta Mitchis valptävlingar med, med ytterligare ett BIRvalp och HP!! :)
2a med HP blev Noven's Zoey Zumi Zai med Calle
Mitchis kritik löd:
"8 månader gammal valp. Väldigt bra utvecklad och mogen för sin ålder. Korrekta proportioner. Medium kropp/skelett. Typiskt uttrycksfullt huvud med typisk urajiro. Triangelformade ögon. Utmärkta öron. Bra nacke och topline/överlinje. Högt svansfäste och bär den krullad. Väldigt bra vinklad fram. Lite rak i hasen. Bästa Valp."


Vi stack hemåt efter plockat ut vårt HPpris och fått springa ut till husbilen i regn och åskmuller.

Fick senare meddelande om att Mitchis pappa som var anmäld idag blev 2 bästa hane med 3e Certet och r-cacib för domare Paul Stanton och där med nu kan titulera sig som SE UCH Noven's Miazaki! =)

Lite vemodigt men samtidigt med väldigt fina och roliga minnen summerar vi nu valptiden med 12 BIRvalp på 15 utställningar för vår lilla Flying Ninja's Let's Twist Again/Mitchi!! =)

På återseende framöver i juniorklass!


Mitchis priser från Triplen i Jönköping! 


Mitchis prisrosetter från denna semestern, Köping och Jönköping,ingen dålig utdelning!:))
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar