söndag 22 februari 2015

NSKK Valputställning i Hässleholm den 22/2-15

Så var det då dags för vår egna uppfödda labradorvalp Amy att göra debut i utställningsringen, precis 4 år fyllda! Amy tyckte det var ganska kul tror jag, lite läskigt tyckte hon nog det var i början med allt folk och alla hundar tills hon kom på att det är ju jätteskoj med så mycket uppmärksamhet av folk som vill klappa henne och prata med henne, och alla nya kompisar, wow ;))
Tack Bosse & Katarina som kom upp och hälsade på Amy och höll oss sällskap vid ringside, alltid lika trevligt!

Många labbevalpar var anmälda denna dag, 24 st!
Domare: Henrik Skog

Flest startande var i Amys klass, 4- 6 mån tikar, hela 10 anmälda! Amy blev utplockad och placerad som nr 4 med Hederspris i sin stora klass, supernöjda är vi över detta!!Amys kritik löd:
"4 månader gammal. Feminint huvud med bra proportioner. Bra markerat stop. Välansatta öron. Korrekt bett i tandbytar ålder. Bra hals och överlinje. Bra bröstdjup och form. Tillräckligt förbröst för åldern. Utmärkta vinklar fram och bak. Rör sig lätt och ledigt men ännu lite ostabil fram och bak."

Nu tränar vi vidare, speciellt på att trava snyggt och visa tänder för det var det som fungerade sämst idag, men så var det ju också premiär! :))

Amy och matte!
I väntan på vår tur in i ringen!


Lång väntan... tyckte iaf Amy;)


Passade även på att fota snygge pappa Oskar idag!


Oskar!Han är bra snygg Oskar! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar