söndag 14 juni 2015

Valpträff för Forslyckans A-kull på Ön 13/6-15

Så var det då dags för vår första valpträff med Sallys och Oskars härliga valpar, precis på dagen 6 månader efter att de lämnat oss och på själva prinsens bröllopsdag! =)
De fyller i nästa vecka 8 månader och de var otroligt lika och jämna i storleken alla valpar, så nöjda med denna fina kull.
Vi valde att vara på Ön, otroligt vacker och härlig miljö, ca 1 mil öster om Halmstad denna dag, vädret var helt underbart med sol och stackmoln, fläktade skönt från skön där grillplatsen låg.
Det var många som slöt upp denna dag och gjorde den till en minnesvärd för oss!
På plats var Avicii med familj, Andy med familj, Bosse med familj/kompisar, Annie med husse, Scilla med familj, pappa Oskar och Charlie med husse och matte, mormor Roosie med matte och lillmatte, mina föräldrar och Cleo, min syster med familj och såklart Amy, mamma Sally, Mitchi och vi! Totalt drygt 35 personer och 12 hundar som denna dag kom!

Vi hade fixat korv och bröd, Ronny skötte grillningen av all korv, fick mkt hjälp med dukningen av tillbehören. Efter att alla var mätta, skickade vi ut dem på en tipsrunda som Julia och hennes kompis satt upp på morgonen och efter det var det prisutdelning. Tätt därefter bjöd vi på fika, kakor och vetebröd.
Många vovvar passade på att ta sig sköna dopp under dagen i sjön, de njöt av leka med varann i vattnet denna soliga dag. Vi samlades klockan 11 och började bryta upp vid 15, nästan alla hade ju en bit att åka hem.

Vi vill passa på att tacka alla som kom och hoppas att vi snart ses igen!!
Hoppas att även få träffa Alicia snart som tyvärr inte hade möjlighet att komma ner till träffen idag!

Mormor Roosie!


Annie
Annie
Scilla
Avicii & Bosse
Charlie
Mitchi
Annie, Avicii, Bosse och Scilla!:)
Systrarna Annie & Scilla
Bosse
Bosse efter ha badat i sjön
Mormor Roosie
Amy
Andy
ScillaInga kommentarer:

Skicka en kommentar