söndag 20 september 2015

SKK Nat. i Eslöv den 12/9-15

Denna resa hade man kunnat haft ogjord nästan om man säger så.. Fredagen började med att min förkylning bröt ut med halsont på eftermiddagen när vi ställde iordning husbilen, min vänsterarm värkte som attan efter kortisonsprutan jag fick dagen innan, härlig start på denna resa!
Men envisa som vi är åkte vi trots allt ;) Kom ner fredagkväll till ett mörkt och blåsigt flygfält i Eslöv, rastade hundarna och somnade typ. Lördagen bjöd oxå på blåst och mulet, lite sol och lite regn, stressade som attan på morgonen med att komma i ordning och in och sätta upp tältet! Väl på plats visade det sig att labbarnas ring bev en långdragen historia, så under tiden sprang jag vänstervarv med Ainas Toya i Bästa tik, oplacerade.

I labberingen var det Patric Ragnarsson, Sverige, som dömde i ena ringhalvan i andra var det en dansk domarelev som dömde, så två bedömningar av olika hundar samtidigt i ringen.
Amy var först in i ringen, skötte sig helt ok men på grund av rörelserna blev det GOOD idag, WHAT!?!

Amys kritik löd:
" Mycket god typ. Välformat feminint huvud. Vackra ögon. Välplacerade öron. Fint pigment. Bra bett. Fint milt uttryck. Bra hals och överlinje. Bra skuldror, rak överarm. Korrekt tunnformad bröstkorg, mycket bra volym. Brant kors. Tillräckliga vinklar bak. Står och går något underställtbak. Bra ben och tassar. Bra pälskvalité. Nyttjar uttersvansen väl. Står med ngt utåtvridna framtassar. Priset pga bakbens rörelserna. Trevlig mentalitet"Efter Amy ville jag bara hem men icke sa nicke sa Ronny som menade att jag även skulle ställa Sally då vi ändå var på plats..
Sally höll familjefanan högt idag med sitt Excellent, oplacerad

Sallys kritik löd:
"Utmärkt typ. Välformat, feminint huvud. Fina ögon och välplacerad öron. Bra bett. Fint milt uttryck. Härlig hals och överlinje. Harmoniska vinklar fram och bak. Välformad bröstkorg. Bra ben och tassar. Fin lårbredd. Låga fina hasor. Bra pälskvalité. Nyttjar uttersvansen väl. Rör sig med bra steg.
Välvisad. Härlig mentalitet."

Och dagen var inte slut där inte, trött och förkyld körde vi för att få i oss lite mat, när vi kom åter till husbilen fann Julia min nyöppnade Omeprazolburk halvt uppäten och tabletterna där i var även de försvunna, endast en av 50 hittade jag! Vi körde till Evedensia i Helsingborg där Diva som vi trodde var boven i dramat fick en kräkspruta spydde och vi kunde konstatera henne som oskyldig, kostnad 3000:- för inget!! Veterinären sa att vi kunde avvakta och se vem som blev dålig, kunde få magsmärtor, diarré eller kräkningar, det visade sig efter ngn dag att Amy var den skyldiga till den handling!

Juniortikar, 11 st

Amy blir visiterad av en glad Patric R

Amy travar på

Amy tigger godis, har lite svårt att stå still.

Amy står still =)


Söta Sally

Sally vill med ha godis
Sally står fint
Öppenklass tikar, 20 st

Sally ExcellentInga kommentarer:

Skicka en kommentar