söndag 25 oktober 2015

Inoff. i Laholm HKK den 18/10-15

Det blev mycket hundutställning förra helgen, både lördag och söndag!
På söndagen var det dags för Hallands Kennelklubbs årliga inofficiella i Laholm, vi hade riktigt trevligt Ronny, Amy, Leia och jag, många goa vänner där att prata hund med! :)
Vi hade sådan tur att Amy och Leia för en gångs skull gick i samma ring, domare Nicklas Eriksson, Salukiuppfödare!
Först in i ringen var Amy som blev 2a i juniorklasstikar, inget HP, slagen av Hallabökes Cher!
Amy är ganska busig och okoncentrerad i ringen, behöver tid att mogna så efter Växjö blir det ett välförtjänt uppehåll för henne, 25 utställningar i år är ganska många för en liten tjej! ;)

Amys kritik löd:
"Feminin med fint huvud och uttryck. Kort hals. Något välvd överlinje och brant kors. Kunde vara bättre vinklad i fronten. Välkroppad. Goda vinklar bak. Bra benstomme. Rör sig marktrångt bak, lösa mellanhänder fram. Skulle vara betydligt friare i sina rörelser från sidan."

Efter lite väntan var det så dags för Leia att gå in i ringen, idag var hon inte så glad att visa upp sig, för lång väntan och inomhus utställning är inte hennes förtjusning!
Men BIRVeteran med HP och 2 BTKL är absolut inte illa då domaren Nicklas var snål med HP denna dag i alla raser!:)

Leias kritik löd:
"Attraktiv och feminin med vackert uttryck. Fin hals och överlinje. Kunde vara bättre vinklad i fronten. Bra djup och volym. Tillräckligt vinklad bak. Bra benstomme. Kunde vara stadigare i sina rörelser bak och fram, samt friare i sina rörelser från sidan. Bästa Veteran"

Vi stannade och njöt av middag ute i höstsolen, plockade lite hästkastanjer med Aina innan det var dags för finaler. I BISVeteran blev vi oplacerade, Leia skötte sig ganska bra, var trött nu och vill hem ;)

Ser fram emot att få ställa Leia även nästa år i veteranklass! :)
Leia BIRVeteran!:)
Amy & jag
Amy
Ge mig godiset matte, jag orkar inte mer!;)
Leia & jag!
Leia på bordet framför domaren!
Leia och jag i väntan på BISVeteran!
En lunch ute i solen, underbart skönt!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar