lördag 5 mars 2016

Inoff. i Hässleholm den 27/2-16

Så var då äntligen utställningsåret 2016 igång även för oss! ;)
Vi mjukstartar detta år med lite inofficiella utställningar i goa vänners sällskap de officiella får vänta ett tag till. Nordskånska Kennelklubbens årliga Valp- och veteranutställning i Hässleholm är riktigt trevlig, i år hade man valt att flytta den till tennishallen från Qpoolen ett bra val, luftigare och möjlighet till fler försäljare!!:)
Vi hade idag med oss veteranen Leia 8.5 år, Lotta hade Kutz 9 år och Madde hade Masaki 4 mån som båda debuterade i ringen. Julia var på sportlov i Uppsala och hade det gott.

Det var 5 shibor anmälda för domare Anita Whitmarsh, Leia blev 2a utan HP för att hennes päls var för urfälld efter matte "dumt" nog duschat henne ;)


Leias kritik löd:
" Feminin av god storlek. Välbevarad. Välformat huvud med bra lutade öron. Något öppen svans. Visas i dålig päls. Önskar ngt kortare länd. Rör sig lätt och smidigt."
Leia och jag som nr 2

Leia travar på:)

Lotta och Kutz slutade även de 2a med HP!
Madde och Masaki blev BIRvalp med HP, oplacerade i gruppen.
BIR och BIM blev två Chonix-veteraner!

Lotta och Kutz!

Kutz i Masakis bur!

Madde och Masaki!

Masaki 4 mån!:)

Nu väntar vi på SKK Malmö som vi i år besöker utan hundar, sen i slutet av mars startar Amy sin första Inoff. för i år så vi ligger i hårdträning nu med henne och förhoppningsvis föds vår nya lilla shibastjärna i slutet av mars/april!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar