måndag 9 maj 2016

Inoff. i Bjuv den 8/5-16

Idag var det dags för Amys andra utställning i år, ännu en inoff. Hon är så glad och busig att matte har lite svårt att tygla hennes glädje i ringen. ;) Mitchi fick följa med som sällskap och för att Julia skulle kunna tävla i Barn med Hund på eftermiddagen, de slutade på en finfin 3e plats i en stor grupp med barn, jätteroligt!!

Med oss var även Madde och Masaki som blev Birvalp och utplockad i första omgången i BIS-finalen men blev sedan oplacerad. Han skötte sig mkt bra i ringen och på bordet och är superfin, härlig päls och färg.
Även Aina och Meggi kom förbi och hälsade på och höll oss sällskap! =)

Domare för dagen var Nina Jonzon för både Masaki och Amy! Hon placerade Amy som BIR med HP och sen BIG-3 i en stor grupp!
Matte missade gruppen totalt då jag med vänner gick och köpte dricka och korv som tog en evighet att få grillad då de var frusna!! Som tur var jobbade Naranja i ringen så hon hade hämtat och sagt till Ronny att ta in Amy i ringen, han som satt med shiborna och sin pappa i telefonen, lite smått kaos innan de kom in i ringen, stackars de andra som fick vänta på detta! :)
Amy hade skött sig bättre i ringen med husse sa Annika och Annette som satt och tittade och fotograferade Ronny, inte lika flamsig som med mig, fast det tyckte Ronny allt, säkert för att slippa visa henne igen! ;)

Amys kritik löd:
" 18 månaders tik. Tik av god modell. Trevlig i stående. Bra profil. Feminint uttryck. Mörka, vackra och vänliga ögon. Bra bett. Bra ben och tassar. Stark rygg. Rör sig väl när hon har tid. Trevligt temperament."

Amy och matte

Amy fällde som alla andra:)


Foto Annika Larsson
Ronny och Amy BIG-3

Foto Madde

Julia & Mitchi i Barn med hund!

Julia och Mitchi på en fin 3e plats!:)

Madde och Masaki BIRvalp!

Julia, Madde och jag i vårt tält!:)

Våra rosetter!

Nu har vi ett litet uppehåll till nästa utställningen som kommer vara med Leia. Vi kommer även att titta på vår nya lilla shiba som hunnit bli 5 veckor nu! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar