onsdag 9 augusti 2017

SKK INT. Ransäter den 30/7-17, Diva Klokapselbrott och cykelträning med Shiisa och Amy

Tre år sedan vi var här sist, trivsam utställning men en bit upp att köra. Åkte hit i år på jakt efter ett CACIB till Shiisa men tyvärr gick vi bet på det, ingen tik fick CACIB typiskt bara för ett jädra CK haha..
Tur att vi fick en trevlig weekend där med mina föräldrar och Cleo med grillning och härliga promenader nu när resultaten blev sådär ;)

Domare var Riitta Lahtovaara, Finland. Måste lära mig att det är ett lotteri med de finska domarna för det mesta nitlott ;))

Shiisa vann iaf unghundsklassen med Excellent! :-)

Shiisas kritik löd:
"Feminin tik av utmärkt typ. Rätta proportioner. Vackert huvud och uttryck. Bra öron, fin överlinje, bra svans. Välutvecklad i kroppen. Kunde ha mer knävinkel. Utmärkt pälskvalité med rastypiska detaljer i färgen. Rätt rörelser. Mentalitet u.a"
1KK, Excellent

Shiisa

Shiisa

Shiisa

Leia blev 2a i Veteranklassen med VG.

Leias kritik löd:
"Feminin veterantik, 10 år gammal av mycket god typ. Aningen lågställd. Vackert huvud och uttryck. Bra öron och överlinje. Välkroppad, välvinklad. Pälsen kunde vara strävare. Normala rörelser. Mentalitet u.a."
2KK, VG

Leia

Leia i veteranklassen

Nu tar vi en paus igen och har semester från utställningar, tror Shiisa behöver det är inte lika glad i ringen längre men det är Leia tjoohoo :)

Diva fick operera sporren efter ett klokapselbrott den 7/8, usch...
Och Shiisa och Amy har testat cykelträning med matte!😀
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar