tisdag 6 augusti 2013

SKK INT. i Ransäter 28/7-2013

Vi valde att åka till Ransäter redan på onsdagen innan utställningen då mina föräldrar redan var på plats där=) Campingen där kostade 300:- ingick dusch och toa. Väldigt vackert där, lärde känna ett trevligt par från Värmland med pudlar som var där för att titta endast. På torsdagen åkte vi till en trevlig badsjö så Julia och Ronny fick bada lite=)
På fredagen gick vi in på utställningsområdet och tittade på hembygdsgården och allt folk som slet med att få utställningen på plats, många ringar, mkt tält, åt glass och njöt i skuggan då solen sken från en klar blå himmel!
Lördagne hjälpte pappa oss att planka in på eftermiddagen så vi kunde äta middag på Loftet, det serverades Raggmunk och fläsk för 80:-, utan fläsk valde jag för 55:-, fick många på tallriken! =)
Jag inhandlade även en ny marksskruv för 25:-, samt en snygg rosa t-shirt med en svart labradors huvud som tryck för 120:-

Söndag 28/7

Diva var först in i ring för domare Henrik Johansson, Sverige

Diva åkte på sitt första Very Good, riktigt trist!! =( Men hon ville inte röra sig och stod mest och hängde, kanske värmen eller så tycker hon det är tråkigt??


Divas Kritik: " Mycket god typ. Bra proportioner. Fina rynkor. Något vitt burna öron. Skulle önska lite mer mejslat huvud. Mycket vid i sin front. Skulle önska stramare linje, högre svansansättning. Fin kringla. Skulle önska friare effektivare rörelser."

Som sagt hon vill inte röra sig i bra trav, jag får dra runt på henne;)

Efter Diva gick vi till labbarnas ring, där dömde Annika Ulltveit-Moe, Sverige som gav Sally ett Very Good i Tvååker, så att hon även fick det här 2 veckor senare var inte förvånande alls ;)


Sallys kritik:" Bra huvud och uttryck. Bra nacke. Kort rygg, fin svans.
Skulle haft mer massa. Stram och musklad. Lite hög i hasen. Rör sig trångt bak, lite slarvigt fram. Bra päls. Vi får hoppas massan kommer."

Annika förklarade för mig att Sally är bra men behöver tid på sig att fylla ut, hon gillade att Sally var stram och hade kort rygg, bra proportioner och huvud men behöver massan=)


Det åskade nästan varje dag här i Ransäter, inte något regn att tala om här! =)


Ransäters hembygdsgård, fredagen när allt skulle fixas.En väldigt vacker utställningsplats.

Diva sover gott i skuggan!

Min fina Sally tröja!

Sally och jag väntar på vår tur i ringen, varmt!

Sally och matte springer ett varv.

Sally tyckte det var för varmt att springa, sen är hon i löp vilket inte heller är skoj;)

Sally ville bara sniffa på marken i ringen, godis?!

Diva väntar på att vi ska köra mot Svenstavik så hon kan sova i mattes knä, både hon och Sally är såå slöa!


Nu lämnar vi Ransäter och kör mot Svenstavik.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar