söndag 1 september 2013

Ljungby Brukshundsklubb den 1/9-13

Så var det dags igen enligt vår tradition på hösten att bege sig till Ljungby för den årliga in. off utställningen på brukshundsklubben. Mina föräldrar följde med oss även i år för en fin helg i Ljungby, alltid lika kul tycker vi alla! Många sköna promenader, lingonplockning i solen och härliga fikastunder ute, dock en hel del regnskurar med =)

Först in i ringen nr 27 var Cleo med Julia för domare Pia Schröder. Cleo blev oplac. i juniorklass utan HP. Ville inte visa sig alls på bordet idag, men gick fint i ringen.

Hennes Kritik " Utmärkt rastyp. Självmedveten tjej med bra driv i stegen. Rastypiskt runt feminint huvud. Vacker hals. Bra benad och kroppad. Lagom benstomme. För dagen inte samarbetsvillig."

Sen var det en lång väntan då Sally gick som nr 55 av 60 hundar för domaren Christina von Krusenstjerna. Var 4 st öppenklass tikar, fick god coachning och peppning av Rebecca, mamma och Ronny som stod och hejade på oss utanför ringen. Sally skötte sig bra, lite hoppig och bita i fingrar för köttbullar är kul ;-) Springa i snyggt trav är Sally lite för bekväm för, kommer lätt in i galopp när hon tycker det är strängt. Men trots detta vann hon öppen klassen med HP och slutade som BIM!!
Så glad över detta, fina "lilla" Sally :-)


Sallys kritik" 2årig tik med bra huvud. Korrekt bett. Mörka ögon. Bra skuldra. Välvinklat bakställ. Rör sig bra med lite kort steg."

1 BT  HP, BIM Labbegårdens Jamira
2 BT med HP Figgefilurs Drömmen om Roosie- mamma Roosie
3 BT med HP Labbegårdens Jasmine- syster Minna
4 BT Seabird Keep On Moving


BIR m HP, 1 BH Tjottes Run For President
Sally BIM


Sally och matte i siluett, BIM.

Vi ser nu framemot höstens utställningar!:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar