torsdag 14 maj 2015

In. off i Älmhult den 14/5-15


Idag var det ett litet genrep för Amy och mig på Älmhults BK, vi hade även med oss Mitchi. En trivsam tävling som dock drog ut på ringen, Amys ring var inte klar förrän efter kl 16!!! Vädret var idag på vår sida, mer sol och stackmoln som växte till sig under dagen, släppte några regndroppar strax innan Amy skulle in...
Träffade och pratade med ett par som hade en 3 årig svart labbehane, Bökardalens Born To Make You Happy/Zico han blev 2a med HP i öppenklassen. Träffade även en eng. springer Charlie, supergo kille från Art Wave´s!
En mkt trevlig dag som vanligt med många nya kontakter!

Mitchi var först in i sin ring för domare Viktoria Möller, hon slutade som BIR & BIG-4, tyvärr missade jag hämta ut hennes kritiklapp. Men jag hörde att domaren var nöjd med henne.
Vi vann en karda/kam.






Sen efter väääldigt lång tid, efter lunch på IKEA var det så Amys tur i ringen. Då valde husse att sitta kvar i bilen.

Amys domare var Lotta Carping, hon placerade Amy som BIRvalp med HP, vi valde att åka hem efter detta och deltog därför inte i BISvalp...

Amys kritik löd:
"6-mån ljuvlig tikvalp av utmärkt helhet. Vackert huvud, vacker hals. Välutvecklad bröstkorg. Rör sig väl från alla håll. Härligt temperament. Passande benstomme. Välvisad"











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar