fredag 8 maj 2015

In.off i Örkelljunga den 3/5-15


Amy BIRvalp & BIGvalp 2!

I helgen var det dags igen för lite in off hundutställning denna gång i Örkelljunga med oss hade vi Amy, Mitchi och Sally. Sally har ju inte tävlat på ett år, så detta var lite debut för henne efter valparna:) Vädret var riktigt fint, soligt och gött, vi fick låna lite skugga i Aina och Flisans tält till labbarna, Mitchi var nöjd att vara ute hos oss.

Domaren var Eddie Nilsson

Först ut var Mitchi i ringen, hon skötte sig som vanligt i ringen och slutade som BIR med HP och BIG-4


Mitchi kritik löd:
"17 mån tik med tilltalande helhet. Välkonstruerad med typiska rörelser. Feminint huvud med härligt uttryck. Välburna öron och svans. Välvisad."

Sen var det Amys tur in i ringen, hon skötte sig ganska bra, svårt att stå idag ville sätta sig hela tiden i ringen men travade på bra! Amy slutade som BIRvalp med HP och BIGvalp-2!Amys kritik löd:
"Livlig 6 månaders tikvalp. Typisk Labbe!! Härligt huvud och uttryck. Rör sig typiskt. Bra konstruktion. Livlig och glad. Välpresenterad."

Och sist in i ringen var Sally som oxå skötte sig väldigt bra, viftade fint på svansen, hon slutade även hon som BIR och BIG-4!


Sallys kritik löd:
"4-årig tik av bra storlek. Trevligt temperament. Korrekt bett. Rör sig väl. Pigg och livlig och med god konstruktion. Välrepresenterad."


Fina Amy!


Fina mamma Sally!Vackra Mitchi!


Nu laddar vi om för ännu en utställning till nästa helg!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar