måndag 10 augusti 2015

SKK Int. i Ronneby den 9/8-15


Detta är nog en av de vackraste utställningsplatser vi har besökt, mkt fin park! Så vi åkte även i år, körde ner redan på fredagen till Karlshamn och besökte på lördagen vackra Karlskrona, härlig sightseeing på dagen med mycket motion i strålande sol, dock en aning kvavt. På lördageftermiddag kände vi det var dags att bege sig till Ronneby, skulle ju få upp tältet vid ringen så att Aina kunde ha sina shibor hos oss.
Vi hade sådan tur att det t o m fanns plats åt oss på den provisoriska ställplatsen intill utställningsområdet, så för 150:- stod vi kanon på grön fin gräsmatta med tillgång till dusch och bad i Brunnsbadet, perfekt! Fina kvällspromenader i otroligt vacker miljö, trolskt inne i Brunnsparken på kvällen med alla ljus, Ronny fotograferade massor! :)

På söndagen var Aina först in med shiborna, Toya slog till med BIR, Cert och Cacib, så himla kul ett cert till och hon är champion!! Åh vad jag tycker det är ledsamt med Mitchi som var så lovande...
Hime blev idag 3 BT med r-cacib, fin utdelning för Aina!!

Vi hade inte lika stor tur i labberingen, 45 labbar ställdes för Eeva Rautala, Finland
Hon har tidigare gett Sally VG som junior i Växjö men idag blev det Excellent på Sally och VG på Amy som gick i juniorklass.

Amys kritik löd:
"Bra typ och storlek. Sött huvud, bra pigment och ögonfärg. Kunde ha längre hals. Normalkropp för åldern. Välvinklad bak. Bra benstomme. Bra päls. Rör sig normalt bak men skulle ha rakare framben och bättre frambens rörelser. Trevligt temperament."

 Sallys kritik löd:
"Bra typ och storlek. Tilltalande huvud. Tillräcklig halslängd. Stram rygg. Välansatt svans.
Skulle önska mer kroppsvolym. Bra benstomme. Välvinklad bak. Rör sig normalt men ngt trångt bak." Excellent!

Amy 9 mån
Amy och matte
Sally 4 år
Sally med Excellent!
Sally travar på i värmen
Mor och dotter
Frukoststund i husbilen:)
Vaktar
Karlskrona
Utställningscampen
Mkt tält lördagkväll
Ronneby Brunnspark by night!

Vackert!

Nu blir det ett litet upphåll för oss innan nästa utställning, längtar redan dit så härligt att träffa alla våra hundvänner på utställningarna samt lära känna lite nytt folk varje gång! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar