söndag 2 augusti 2015

Inofficiell. Ljungby Hundklubb den 1/8-15

Vi har i flera år besökt Ljungby BKs årliga utställning så även i år trodde jag vilket visade sig var fel, det var en ny trevlig utställningsplats i Ljungby, Myrebo! En fint arrangerad utställning, de hade även tur med vädret, sol och stackmoln och det fläktade skönt!
Först in i ringen var Aina och hennes Am. Akita Flisan som blev Bir m HP och slutade BIG-5 för Nina Jonzon. Sen var det en lååååång väntan till Amys tur att gå in i ringen strax efter kl 15 på em.

Amy gick i juniorklass för domare Tina Permo, som även kommer dömma grupp 5 på Öland i år, Tina gillade verkligen Amy vilket hon även sa i BIR/ BIM! 
Forslyckans Amy Shooting Star/Amy slutade som BIR m. HP och BIG-3!!! :) Så glad och stolt matte till denna snäcka<3

Amys fina kritik löd:
" Utmärkt huvud och uttryck. Bra könsprägel. Korrekt bett. Bra pigment. Bra ögon och öron. Utmärkt hals, överlinje och kropp. Korrekt svans. Välvinklad. Bra ben och tassar. Rör sig ännu lite barnsligt slarvigt, men typiskt. Fin päls." BIR, HP & BIG-3!
Amys fina rosetter!
Amy i ringen, skötte sig relativt bra;)
Amy har fint steg i sitt trav.
Amy BIR och BIM blev Datsreges Pele
Amy BIG-3, snygg min hon får till :D
Grupp 8s final, Amy 3a
Har många utställningar inplanerade i höst för både Amy, Sally men även våra äldsta shiba Leia kommer ställas i veteranklass under hösten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar