söndag 18 maj 2014

SKK INT. Hässleholm den 17/5-14!

Detta är en utställning som vi enligt tradition åker på varje år, och precis som förra året bjöd Hässleholm på en utställning i strålande sol! Valde att bara fokusera på Mitchi denna dag då det var hennes första tävling på en SKK utställning med betydligt mer hundar och folk och stress än vad hon upplevt tidigare.. Men Mitchi tyckte det nog det var helt ok, många shibor och basenjis att titta och hälsa på, lite läskigt var det nog med :)

Shiborna (26 st) gick sist i ringen för domare Henrik Johansson, SVERIGE, så det blev en lång väntan för oss med trevligt sällskap i solen denna dag och vi som även skulle förbi Ronneby med på hemvägen!

Mitchi hade Ainas Toya som konkurrent, och utan päls och hull samt några månader yngre hade vi inte mycket att sätta emot denna gång ;)
Så 2a i valpklass med HP är vi ändå mycket nöjda över, Mitchi skötte sig helt ok, lite svårt att trava runt i ringen mest dragande, det som fungerat så bra tidigare! Men bordet och ställandet fungerade kanon idag!

Placering 2 med HP!


Mitchis kritik löd:

"Välproportionerlig valp. Utmärkt könsprägel. Lämplig benstomme. Välskuret huvud för åldern, skulle önska något bättre form på öronen, något mer lutning. Mycket bra pigment. Ögonen kunde vara något snedare. Balanserade vinklar. Välansatt och buren svans. Pälsen kunde vara något strittande."

Som sagt kändes mkt bra, så nu ser vi fram emot nästa utställning och så hoppas vi på lite mer päls snart! :)


Mitchi med HP, matte visar:))


Vackert väder och mkt folk, vi inhandlade även en ny stol, en rosa eukanubastol, för 100:-Inga kommentarer:

Skicka en kommentar